Autan työyhteisöjä lisäämään työhyvinvointia. Siitä on merkittävää hyötyä sekä yksilölle, yhteisölle että organisaatiolle.

Työnohjaus edistää työhyvinvointia

Työnohjaajana autan sinua ja tiimiäsi tutkimaan, arvioimaan ja kehittämään työn perustehtävää ja työtapoja sekä työhyvinvointia edistäviä asioita.  Työnohjauksessa keskustellaan, tehdään harjoituksia sekä luodaan yhdessä uusia tapoja tehdä ja ajatella työtä.

Työnohjaus voidaan toteuttaa joko yksilöohjauksena tai ryhmäohjauksena. Tyypillisesti ohjaus on 90 minuuttia kerrallaan ja noin kerran kuukaudessa. Usein sovimme asiakkaan kanssa aluksi 3-5 tapaamiskertaa ja arvioimme yhdessä sen jälkeen jatkotarpeet. Myös etätyönohjaukset videovälitteisesti toimivat varsin hyvin. Kaikki palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Voimme siis yhdessä rakentaa juuri sellaisen toteutuksen kuin teille on sopiva.  Keskustellaan tilanteesta ja kartoitetaan yhdessä, mikä olisi paras keino edetä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia auttaa näkemään vaihtoehtoja

Lyhytterapeuttina toimin kahdella tavalla. Toimin työpaikkaterapeuttina asiakasorganisaatioissa tarjoten matalan kynnyksen keskustelupalvelua. Edistykselliset työpaikat hankkivat henkilöstölleen oman matalan kynnyksen paikan, jossa voi saada apua elämän huoliin ja haasteellisiin tilanteisiin. Nämä kysymykset eivät välttämättä johdu työstä, mutta vaikuttavat kyllä henkilöstön työkykyyn ja työhyvinvointiin. Kotona pitkään jatkunut hankala tilanne ei voi olla vaikuttamatta siihen, miten työssä jaksaa. 

Työnantajan tarjoamasta lyhytterapiasta on saatu loistavia tuloksia ja muun muassa sairauspoissaolot ovat vähentyneet radikaalisti. Työpaikkaterapeutin matalan kynnyksen palvelut voidaan toteuttaa myös etänä videovälitteisesti.

Toinen tapa toimia lyhytterapeuttina on auttaa yksityisasiakkaita. Autan sinua tarkastelemaan elämääsi kokonaisvaltaisesti ja löytämään tilanteeseesi parhaat tavat edetä. Lähestymistapani on ratkaisukeskeinen, jolloin keskitymme terapiatapaamisissa siihen, miten tilanteesi voisi parhaalla mahdollisella tavalla olla paremmin tulevaisuudessa. Keskustelujen lisäksi terapiaan usein kuuluu välitehtäviä, jotka auttavat toivotun muutoksen saavuttamisessa.

Yksityisasiakkaiden lyhytterapiatapaamisen kesto on joko 45 tai 90 minuuttia. 45 minuutin tapaamisen hinta on 70 € + alv. 24%. 90 minuutin tapaamisen hinta on 100 € + alv. 24%. Vastaanottotilani sijaitsee Pasilassa. Keskustellaan tilanteestasi ja kartoitetaan yhdessä, mikä olisi paras keino edetä. Alkukartoituskeskustelu on maksuton ja voit vasta sen jälkeen päättää, aloitammeko yhteistyön. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Palveluni muotoillaan aina asiakkaan kanssa yhdessä niin, että se parhaalla mahdollisella tavalla tuo lisäarvoa asiakkaalle.

Yhteistyömme on sujunut erinomaisesti erilaisissa työnohjaus- ja koulutusprojekteissa. Kirsi on vastannut Syöpäjärjestöjen liki vuoden kestäneestä esimiesvalmennuksesta ja viestintäosaston työnohjauksesta. Esimiesvalmennus oli tasapainoisesti koottu paketti, joka tarjosi meille kiinnostavia luentoja ja innostavia ryhmätehtäviä. Viestintäosaston työnohjauksessa keskityimme uuden tiimirakenteen vahvistamiseen, mikä onnistui hyvin ja osallistujat antoivat runsaasti myönteistä palautetta Kirsin asiantuntevasta ja ammattitaitoisesta otteesta työnohjauksessa.

– Jaana Ruuth, viestintäjohtaja/ syöpäjärjestöt

Työyhteisö- ja esimiesvalmennus

Koko työyhteisön valmennuksessa tai oman esimiesporukan kesken voidaan edistää työpaikan ajankohtaisia asioita yhdessä. Strategia, arvot, toiminnan pelisäännöt ja hyvät työyhteisötaidot ovat yleisiä teemoja näissä valmennuksissa. Esimiesvalmennuksessa usein myös harjoitellaan valmentavaa johtamisotetta sekä hyvän työilmapiirin luomista. Sekä työyhteisön että esimiesten valmennusten teemat valikoituvat aina asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen eikä kahta samanlaista toteutusta ole.

Keskustellaan tilanteesta ja kartoitetaan yhdessä, mikä olisi paras keino edetä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!