Työnohjaus hybridisti kieppuvan oravanpyörän pysäyttäjänä

Useissa työpaikoissa etsitään edelleen sopivaa komboa tehdä töitä. Miten asiakas tulee palvelluksi parhaiten? Miten työt tehdään sujuvimmin? Miten ihmiset pysyvät parhaiten hyvässä työvireessä uupumatta? Miten työyhteisön yhteisöllisyys saadaan säilytettyä?

Työnohjaus on osoittautunut hyväksi tavaksi saada työtiimille yhteinen aika, paikka ja mahdollisuus luoda yhteistä ymmärrystä sekä pelisääntöjä hyvästä työtavasta juuri tälle omalle porukalle. Joko teillä on kokeiltu?

Kirjoitin aiheesta artikkelin Osviittaan, työnohjaajien ammattilehteen. Juttua varten sain haastatella monipaikkaisen työn asiantuntijaa Ulla Vilkmania Timanttia Oy:sta sekä yksikönjohtaja Ulla Sammalkiveä Ulkoministeriöstä.

Molemmat antavat hyviä käytännön vinkkejä paremman työarjen kehittämiseen monimuotoisten työtekemisen näkökulmasta. Lue siis ihmeessä lisää!

ps. STOry’n sivuilta löytyy Osviitan muitakin työelämää ja työhyvinvointia koskevia juttuja, jotka saattavat sinua kiinnostaa…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.