Hyvinvoinnin tekoja

Tavoitteenani on ollut tänä vuonna omassa työelämässäni kaksi asiaa: 1) saada yritystoiminta hyvään vauhtiin ja liikevaihto kasvamaan 2) hallita itse omaa kalenteriani niin, että sinne jää tilaa myös oman hyvinvoinnin teoille.

Kulunut vuosi on ollut vauhdikas ja työn täyteinen. Näin ollen tavoiteeni numero yksi on toteutunut ylitse odotusten. Siitä olen yrittäjänä erittäin onnellinen ja kiitollinen. Kiitos kaikille ihanille asiakkailleni sekä yhteistyöverkostolleni, jonka kanssa saan tehdä hyvää yhteistyötä @tyodynamo @sanoma @onecoach @tevere @eduhouse @katilanu❣️

Olen saanut kulkea hyvin erilaisten työyhteisöjen ja toimialojen matkassa mm.: turvallisuusalalla, vanhuspalveluissa, lastensuojelussa, sairaanhoidossa, kouluissa, viestinnän kentällä, teknologia-alalla, rakennusalalla, startup-yrityksissä, järjestöissä, valtion virastoissa ja kunnallisella kentällä. Kaikilla toimialoilla on omat haasteensa, mutta myös paljon, paljon samoja arkisia työhön, johtamiseen ja jaksamiseen liittyviä kysymyksiä.

🤔 Tavoitteeni numero kaksi onkin sitten vielä vähän vaiheessa. Suutarin lapsen sukat ovat joskus vähän rikki. Kun työn imu on kova, oma hyvinvointi saattaa unohtua. Ja jos siitä ei itse pidä huolta, niin kukas sitten?

Hyvinvoinnin tekoja, joita haluan ensi vuonna itselleni suoda:

  • Kalenteriin huokoisuutta siten, että joka viikolle jää puolikas päivä valmistelulle ja kirjallisille töille
  • Kalenteriin huokoisuutta siten, että joka päivä ehtii ulkoilla. Mielellään valoisan aikaan. Parhaassa tapauksessa lenkki ystävän kanssa.
  • Työt loppuvat viimeistään klo 19
  • Yksi kokonaan töistä vapaa päivä viikossa
  • Viikottainen fustratunti
  • Omat säännölliset työnohjaukset sekä ryhmässä että yksilöllisesti. Kiitos Riitta Mykkänen-Hänninen ja Saara Repo

Miten hyvinvoinnista huolehtiminen sinulla sujuu❓ Millaisia hyvinvoinnin tekoja suot itsellesi❓

Vielä yksi hyvinvoinnin teko tälle vuodelle: Joululahja on tänä vuonna lähetetty Mieli ry:n lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.

Levollista Joulua ja parasta mahdollista ensi vuotta ❤️

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.