Kiitos vuosi 2019 – tervetuloa uusi vuosikymmen!

Kuten niin usein aiemminkin päivittelen, miten aika tuntuu kuluvan vuosi vuodelta nopeammin ja nopeammin. Miten taas voi olla uusivuosi? Joskus vuodet myös sekoittuvat toisiinsa. Missä otimmekaan vastaan uuttavuotta vuosi sitten tai sitä edellisenä vuonna? Nopeasta ajan kulumisesta ja ajoittaisista ”muistikatkoista” huolimatta jokaiseen vuoteen sisältyy paljon ainutkertaisia asioita, joihin on hyvä pysähtyä. Ehkä on hyvä arvioida sitä, mikä on mennyt hyvin ja mikä on onnistunut sekä sitä, mikä olisi voinut mennä paremminkin ja mistä voi ottaa oppia?

Tässä vuodessa on ollut paljon iloa ja onnea sekä aihetta kiitollisuuteen. Olemme saaneet lähipiirin kanssa olla terveitä, elää arkea sekä juhlaa yhdessä. Olemme saaneet pienen tytön uudeksi perheenjäseneksi ja minusta on tullut triplamummi. On ollut paljon ihania hetkiä perheen ja ystävien kanssa. Kiitos rakkaat!

Oman yrityksen perustaminen on tuonut uudenlaista paloa työhön. Olen äärimmäisen kiitollinen kaikille asiakkailleni, joista ison osan kanssa yhteistyö jatkuu myös ensi vuonna. Kiitos osoittamastanne luottamuksesta sekä hyvästä yhteistyöstä!

Oman tavan löytyminen asiakashankintaan ja asiakassuhteiden hoitamiseen on ehkä isoin muutos, jonka työtavassani on vuoden aikana tapahtunut. Olen käynyt todella tärkeitä ja merkityksellisiä keskusteluja useiden organisaatioiden johtajien ja HR-väen kanssa haasteista, joiden parissa he työtään tekevät. Olen myös huomannut, että pitkä taustani henkilöstöjohtamisen parissa on tärkeä osa osaamistani, jotta asiakkaiden kanssa löydämme nopeasti saman aaltopituuden ja keinot lähteä ratkaisemaan heidän kysymyksiään.

Erittäin mielenkiintoisia ja merkityksellisiä keskusteluja olen käynyt myös toisten yrittäjien, toisten työnohjaajien ja muiden alan ammattilaisten kanssa. Mielissäni olen erityisesti kaikista uusista kontakteista, joista osa on syntynyt spontaanisti koulutuksissa tai seminaareissa ja osa uskokaa tai älkää – somessa. Verkostoituminen on todellakin näyttänyt voimansa tänä vuonna. Kiitos kollegat!

Olen kiitollinen myös uuden oppimisen mahdollisuudesta. Jokainen asiakaskohtaaminen, valmennuspäivä ja ohjaussessio opettaa uutta. Kollegoiden kanssa näkemysten vaihtaminen ja keskustelu antaa uusia vinkkejä ja tuo perspektiiviä. Olen myös syksystä lähtien ollut koulun penkillä ja opiskellut yrittäjätutkintoa, joka antaa raameja yritystoiminnan kehittämiselle.

Entä sitten uusi vuosikymmen – mitä siltä toivon?

Haluan edelleen tehdä työtä, jossa koen olevani hyödyksi sekä saavani oman osaamiseni ja taitoni täysipainoisesti käyttöön. Teen töitä sen eteen, että löydän tieni yhä useamman asiakasorganisaation avuksi erilaisissa työyhteisöjen, työhyvinvoinnin ja johtamisen kysymyksissä. Pidän ajatukseni avoimena uudelle ja otan kaiken mahdollisen opin vastaan kouluttautumalla ja verkostoitumalla edelleen.

Työ on tärkeää, mutta siltikin kaikkein tärkeintä on saada pitää rakkaat lähellä. Toivon voivani edelleen käydä leffassa lastenlasteni kanssa sekä tarvittaessa hoitaa heitä, kun flunssaisena ei voi mennä kouluun tai hoitoon. Toivon voivani tavata ystäviäni ja jakaa ajatuksiani heidän kanssaan. Toivon, että saan edelleen harrastaa liikuntaa, lukea kirjoja sekä katsoa hömppäsarjan telkkarista. Toisin sanoen, tavoitteeni tulevina vuosina on pitää elämä tasapainossa ja voida hyvin. Uskon, että siten autan parhaiten myös muita pitämään huolta (työ)hyvinvoinnistaan.

Toivon Sinulle parasta mahdollista vuotta 2020 – olkoon se juuri sellainen kuin sinulle on paras!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.